استاندار آذربایجان غربی با خانواده شهید عباس الطافی دیدار کرد. استاندار آذربایجان غربی از بیمارستان نیمه تمام تکاب بازدید کرد. معاون سیاسی استانداری آذربایجان غربی منصوب شد. 3200 مترمربع فرش دستباف از تکاب صادر شد. 250 مسافر گرفتار در کولاک گردنه مایین بلاغ تکاب نجات یافتند.
امروز 5 اردیبهشت ماه 1398   
 
 | صفحه اصلی  |  تماس با نِی تک  
تیتر ویژه >>


جشنواره غذاهای بومی و محلی در تکاب برگزار شد.

جشنواره غذاهای بومی و محلی تکاب به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی با حضور جمعی از مسوولان و بانوان این شهرستان برگزار شد.

به گزارش نِی‌تک به نقل از ایرنا، دبیر کمیته بانوان فرمانداری تکاب در خصوص برگزاری این جشنواره گفت: جشنواره غذاهای بومی و محلی تکاب با هدف حفظ آیین های سنتی این شهرستان و به نمایش گذاشتن توانمندی های بانوان ترتیب یافته است.
سعیده عزتی افزود: در این جشنواره بیش از 30 نفر از بانوان این شهرستان به ویژه زنان سرپرست خانوار انواع غذاهای محلی و بومی تکاب را تهیه و در این جشنواره عرضه کردند.
وی اظهار داشت: بیش از 50 نوع سوپ، آش، غذا، دسرهای مختلف و نان های محلی در این جشنواره تهیه و پخته شده بود.
عزتی بیان کرد: آش دوغ، آش ترش، نان های روغنی موسوم به ' اِردک ' ، آش دنک و شیرینی های محلی از جمله غذاهای سنتی و بومی تکاب به شمار می رود که در این جشنواره توسط بانوان خوش ذوق پخته و ارایه شد.
مسوول کمیته بانوان فرمانداری تکاب ادامه داد: در این جشنواره همچنین کیک هایی با طرح پرچم جمهوری اسلامی ایران توسط بانوان هنرمند تهیه شده بود.
عزتی گفت: به نفرات اول تا سوم این جشنواره بر اساس میزان توجه به سنت ها و آیین های بومی و محلی در پخت غذا با نظر کمیته داوران جوایزی اهدا شد.
وی بیان کرد: در ایام دهه فجر انقلاب اسلامی بیش از 20 برنامه متنوع فرهنگی و هنری با مشارکت بانوان هنرمند تکاب در قالب کمیته های بانوان و کودک و نوجوان ستاد دهه فجر این شهرستان برگزار شد.


تصاویر مربوطه:



صفحه اصلی






Copyright & Supported by rayatak
2012-2017